Å Ha At Flott Oppussingsprosjekt Med Disse Kule Ideene

Det er mye angst når du kommer hjem til oppussingsprosjekter som har gått galt og reparasjoner ugjort. Ikke bekymre deg fordi du kan fikse hjemmet raskt og til en overkommelig pris. Du trenger bare å lese denne artikkelen og bruke det du lærer.

Å male et rom er kanskje den billigste boligoppussingen du kan utføre. Et nytt strøk med maling i en annen nyanse eller tekstur kan forvandle et rom til minimal kostnad. Hvis veggene ikke er i beste stand, og du ikke har tid til å pusse dem på nytt før du maler, bør du vurdere å henge tapet i stedet for å unngå å rette oppmerksomheten mot skaden.

Persienner kan støvsuges, men på et tidspunkt må de vaskes. En måte å vaske dem på er å legge dem i badekaret og bruke en børste og løsemiddel for å rense støvakkumuleringen. En enklere måte kan være å vaske dem mens du fremdeles henger. Legg en plastdråpe under for å holde vannet fra gulvet.

Hvis du har råd til det, gå for harde tregulv og hold deg borte fra laminat. Laminatgulv kan se ut som ekte tre og være lettere å rengjøre, men de kan ikke etterbehandles. 10 til 20 år nede, må du selv eller en ny eier skifte ut gulvet i stedet for bare å få det pusset opp igjen.

Installer strålevarme under de nye flisegulvene. Det er sett tilgjengelig for gjør-det-selv-huseieren, og det er egentlig ikke rakettvitenskap. Det vil utgjøre en dramatisk forskjell i “wow” -faktoren til ditt hjem både for gjester og potensielle kjøpere. Be dem ta av seg skoene og kjenne varmen!

Hvis du har mye skitt i hagen din eller hagen din, kan du enkelt lage dine egne veier ved hjelp av utleggere og steiner. Du trenger ikke bruke betong, bare legg steinene dine i et pent design eller mønster i området du trenger for å dekke til. Dette kan gi et pent og balansert utseende til hagen din, i tillegg til å holde skoene smussfrie.

Hold skapet ditt uten rot ved å organisere skoene dine. Oppbevar støvler og sko som du ikke bruker ofte i en stor plastboks, eller i originale esker du fikk da du kjøpte dem. La bare skoene du bruker minst to ganger i uken ut. Hvis du gjør dette, kan du organisere skapet ditt, og skoene dine vises pent.

Organiser skapet ditt ved å kjøpe noen designpapirkasser. Du kan vanligvis finne papirbokser med et pent mønstret design i din lokale butikk. Bruk disse boksene til å organisere sesongens klær, skjule vintertilbehør, vesker du ikke bruker eller sko du ikke trenger på en stund. Bruk av mønstrede papirbokser gjør at utformingen av skapet ditt ser mer organisert ut og gir et skjulested for ting du ikke bruker.

Ingenting slår å komme hjem til et pent hus med alt du ønsker. Du kan gjøre alle slags store endringer ved å bruke disse tipsene. Selv om du gjør det sakte, fortsett med det. Hvis du holder deg engasjert, kan du til slutt skape deg et hjem for dine drømmer!

Utsøkt oppussingsprosjekt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *